Buffalo safaritent

Buffalo                                                                                               2/4 personen

 

 

Grondmaat binnentent: 4 x 5 meter

Vloermaat vlonder: 4 x 7 meter

Footprint: 6 x 7.1 meter

Doek en hout soort: Klik hier

De Buffalo heeft een binnenmaat van 4 x 5 meter. Er is ruimte voor een klein aanrecht en een flinke eethoek. De achterste 2,5 meter van de tent is af te scheiden d.m.v. tentdoek. Hierdoor kunt u twee aparte slaapruimtes creëren. Voorzien van een stapelbed en een tweepersoonsbed, biedt deze tent een verblijf in alle comfort voor max. 4 personen.

De Buffalo wordt geleverd met een overdekt terras van 2 meter lang, zodat uw gasten ook ’s avonds nog heerlijk buiten kunnen zitten. Wilt u echter een groter terras dan is dit ook mogelijk.

De tent heeft rondom ramen, die van binnenuit te openen zijn. Alle ramen zijn voorzien van een gordijn, zodat ze compleet verduisterd kunnen worden. De openritsbare ramen zijn tevens voorzien van muskietengaas. In de tentnok zijn voorzieningen voor het eenvoudig ophangen van snoeren en/of verlichting.

De voorzijde van de Buffalo is uitgevoerd met een standaard ‘deur’. Maar het is ook mogelijk om de hele voorzijde open te ritsen en vast te knopen.

De Buffalo staat standaard op een verhoogde vlonder (ca. 25 cm) . Optrekkend vocht krijgt daardoor geen kans. Bovendien blijft de vloer hierdoor nog langer in goede staat en is hij onderhoudsvrij.

U kunt de Buffalo full service laten opleveren. Gemeubileerd, gestoffeerd en zelfs met eventuele persoonlijke aanpassingen  (bijvoorbeeld een fietsenrek of een balustrade). Indien gewenst, kunt u de Buffalo ook in eigen beheer opbouwen met behulp van onze manual.