BIG buffalo safaritent

Big Buffalo                                                                                                                       vanaf 4/6 personen

 

 

Grondmaat binnentent: 5 x 5 meter

Vloermaat vlonder: 5 x 7 meter waarvan 2 meter terras

Footprint: 7 x 7.1 meter

Extensies: per 2 meter in lengte)

Doek en hout soort: Klik hier

De Big Buffalo heeft een standaard binnenmaat van 5 x 5 meter, maar kan met behulp van tussenstukken verlengd worden met 2 meter of een veelvoud daarvan. U koopt dan een voorstuk, een achterstuk en het benodigde aantal tussenstukken. De binnenhoogte van de Big Buffalo is dusdanig, dat u met gemak een stapelbed kunt plaatsen, en de tent doet de hoogte zeer ruim aan. De Big Buffalo wordt geleverd met een overdekt terras van 2 meter lang, zodat uw gasten ook ’s avonds nog heerlijk buiten kunnen zitten. Wilt u echter een groter terras dan is dit ook mogelijk.

De tent heeft rondom ramen, die van binnenuit te openen zijn. Alle ramen zijn voorzien van een gordijn, zodat ze compleet verduisterd kunnen worden. De openritsbare ramen zijn tevens voorzien van muskietengaas. In de tentnok zijn voorzieningen voor het eenvoudig ophangen van snoeren en/of verlichting.

De voorzijde van de Big Buffalo is uitgevoerd met een standaard ‘deur’. Maar het is ook mogelijk om de hele voorzijde open te ritsen en naar opzij vast te knopen

We kunnen deze tent uitvoeren met een keuken, douche en toilet, zodat de gang naar het toiletgebouw met een rol onder de arm tot het verleden behoort en u uw gasten een nog luxere vakantie-ervaring kunt bieden. Doordat de tent op een verhoogde vlonder wordt gebouwd, zijn de sanitaire aansluitingen te allen tijde bereikbaar voor onderhoud en/of reparaties.

Ook zorgt de verhoogde vlonder voor een goede ventilatie, wat de levensduur van het hout aanzienlijk verlengt.

De tent kan door middel van een rijplaat toegankelijk gemaakt worden voor rolstoelen. De vloer bestaat uit gesloten planken en is drempelloos, zodat ook mensen met een lichamelijke beperking kunnen genieten van een uniek verblijf op uw locatie.

U kunt de Big Buffalo full service laten opleveren. Gemeubileerd, gestoffeerd en zelfs met eventuele persoonlijke aanpassingen  (bijvoorbeeld een fietsenrekje of een balustrade). Indien gewenst, kunt u de Buffalo ook in eigen beheer opbouwen met behulp van onze manual.

Wilt u de tent personaliseren? Bijvoorbeeld met de kleuren van uw eigen huisstijl of anderszins? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij maken immers alles zelf in eigen beheer, dus ook hierin kunnen wij met u meedenken.