Waterbuffalo

Water Buffalo (drijvende safaritent)

 

Alle Buffalo-safaritenten kunnen behalve op een verhoogde vlonder ook geleverd worden op een drijvende vlonder. Zo’n drijvend vlonder heeft een zeer hoog drijfvermogen, waardoor het een stabiele, veilige plek vormt voor een safaritent. U kunt hiermee uw gasten een nog avontuurlijker verblijf aanbieden, nl. een verblijf op het water. Bovendien hebben ze de mogelijkheid om hun eigen boot naast hun tent aan te leggen. Het vlot is uitvoerbaar met balustrade rond het terras, meerpalen en loopplank.

 

Voor jachthavens

Vooral voor ‘vergrijzende’ jachthavens, waar alle recreatieve faciliteiten aanwezig zijn maar niet meer ten volle worden benut, zijn de drijvende safaritententen een waardevolle aanvulling. De Water Buffalo is bijvoorbeeld ideaal voor ligplaatshouders die niet op hun boot kunnen overnachten. Ook kunt u op deze manier gasten die wel van water houden maar (nog) geen boot bezitten, ontvangen en enthousiasmeren voor uw jachthaven en omgeving. Andere potentiële gasten zijn bijvoorbeeld sportvissers die met een groep een korte vistrip willen houden.

 

Met onze drijvende safaritenten kunnen onverhuurde ligplaatsen u toch een goed rendement opleveren, dat u nog kunt verhogen door de verhuur van bootjes en/of fietsen, een ontbijtservice, enzovoort.